Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut JORNADA D'ESCOLES VERDES

JORNADA D'ESCOLES VERDES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Depuradora

El divendres 23 de març, abans de començar les vacances de Setmana Santa, a l'Institut Francesc Ribalta vam celebrar la Jornada d’Escoles Verdes. Al llarg del dia, cada curs va participar d'una activitat de conscienciació ambiental i de coneixement de l'entorn.

Aquest any, a 1r d’ESO van gaudir d'una gimcana a la Mare de la Font, organitzada i dinamitzada per part de l'alumnat de 2n de batxillerat. La gimcana consistia en diverses activitats per conèixer la natura i prendre consciència sobre el reciclatge i la cura del medi ambient. En acabar els jocs, els agents forestals van fer un alliberament de fauna.


2n ESO

 Els nois i noies de 2n van caminar per diferents indrets de Solsona i rodalies. Totes les rutes, pensades per descobrir punts d'interès ecoturístic del nostre entorn, han estat traçades per l'alumnat d'aquest curs, dins del projecte «Solsona obre camins». Al llarg dels trajectes, el grups havien de superar proves diverses per obtenir punts.

3r d’ESO va fer una cacera del tresor tot caminant fins a les Basses de Brics, un lloc amb un interès faunístic important per la presència d’aus migratòries.

L’alumnat de 1r de batxillerat va escoltar la xerrada “La història de l’aigua a Solsona”, a càrrec de Neus Mujal i una xerrada sobre ecosistemes aquàtics, a càrrec de Mati Morales. Després van visitar la depuradora i van fer una inspecció del riu Negre.

Riu-Negre

Alliberament fauna forestals

Els alumnes de 4t d'ESO eren a Itàlia, en el seu viatge de final d'etapa i el CFGM Atenció a les persones en situació de dependència i Cures auxiliars d’infermeria van fer una visita molt interessant a Ampans, una fundació ubicada a Santpedor que treballa per promoure la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La realització d’aquesta jornada s’emmarca dins del programa d’Escoles Verdes, que fa suport als centres educatius que volen sistematitzar i organitzar accions educatives per treballar els valors de la sostenibilitat.

Darrera actualització de divendres, 6 d'abril de 2018 13:44  

NOVETATS

sj

pasq

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació