Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PREMI SAMBORI PER A DUES ALUMNES DE L'INSTITUT

PREMI SAMBORI PER A DUES ALUMNES DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Marta i JúliaJúlia García Angrill i Marta Solà Planas van ser premiades dijous passat, 15 de març, en l’acte de lliurament de Premis Sambori de la Catalunya Central, organitzat per Òmnium Cultural.

 

L’Institut Francesc Ribalta havia presentat nou narracions al concurs promogut per aquesta important entitat, tres premis per a cada una de les tres categories a què podia participar l’alumnat del nostre centre educatiu. Els textos i els alumnes escollits per a participar-hi foren:

En la categoria de 1r i 2n d’ESO: “Akemi” de Paula Santaeulària i Corral, “El rellotge al qual queien les hores” de Marta Grau i Figueras i “Un Nadal meravellós” de Bernat Carrera i Jounou.

En la categoria de 3r i 4t d’ESO: “El tir” d’Iris Beatriz Sotelo Huamán, “Soc qui vull ser” d’Alba Oliva i Boixadé i “Viatge al món al revés” de Jan Parcerisa i Llohis.

En la categoria de 1r i 2n de batxillerat: “En persegueix” de Júlia García i Angrill, “Nit de Cap d’Any” de Judit Merino i Moreno i “Tot ha canviat” de Marta Solà i Planas.

Han estat 43 els centres educatius de les comarques del Bages, del Moianès, del Berguedà i del Solsonès que han concorregut en aquesta convocatòria. A tot Catalunya hi han participat 41.300 escolars i en tots els Països Catalans uns 130.000 alumnes. Cal recordar que és un premi originari del País Valencià, “sambori” és un geosinònim de “xarranca”.

En l’acte de lliurament de diplomes al Centre Cívic hi hagué l’actuació del Mag Pere i es recordà que tots els premiats en aquesta fase regional opten al premi nacional que es lliurarà el 25 de maig d’enguany.

Desitgem que tant la Júlia García com la Marta Solà puguin aconseguir el premi final de Catalunya, que seria, per a una d’elles i dos acompanyants, una estada de dos dies a Port Aventura.

Enhorabona!

Darrera actualització de dilluns, 26 de març de 2018 20:30  

NOVETATS

sj

pasq

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació