Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut 350 JOVES S'APLEGUEN PER FER MATEMÀTIQUES

350 JOVES S'APLEGUEN PER FER MATEMÀTIQUES

Correu electrònic Imprimeix PDF

En total, 350 alumnes de l’Institut Francesc Ribalta, de l’Escola Arrels II i de l’Institut Aubenç d’Oliana participen conjuntament a la Prova Cangur 2018. Les proves de matemàtiques se celebren aquest dijous, 15 de març, a l’Institut Francesc Ribalta, com a centre seu del Solsonès.

cangur-2018

A la prova Cangur123, que correspon als cursos de 1r, 2n i 3r d’ESO, del nostre centre, hi participen un total 260 alumnes (103 de 1r d’ESO, 80 de 2n d’ESO i 77 de 3r d’ESO).

A la prova Cangur dels grans que és per als alumnes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius, hi participen en total 57 alumnes de l’institut Francesc Ribalta (7 de 4t d’ESO, 23 de 1r de batxillerat, 1 de CFGM i 26 de 2n de batxillerat), 15 alumnes de l’Escola Arrels II de Solsona (8 de 4t d’ESO, 5 de 1r de batxillerat, 1 de CFGM i 1 de 2n de batxillerat) i 18 alumnes de 4t d’ESO de l’institut Aubenç d’Oliana.

Des del passat mes de setembre, una part dels 317 alumnes de l’institut Francesc Ribalta han assistit a les classes de preparació fora del seu horari lectiu.

Es premiarà, a l’àmbit intern, els alumnes amb millors puntuacions de cadascun dels nivells. I a l’àmbit general català, l’acte solemne de lliurament de premis es realitzarà Barcelona a finals del mes de maig.

Pensem que la participació en aquesta prova pot ser una bona oportunitat per introduir a l’aula unes matemàtiques diferents a les habituals i treballar, de forma lúdica i innovadora, aspectes referents a les competències associades a la resolució de problemes.


Darrera actualització de dijous, 15 de març de 2018 09:42  

NOVETATS

sj

pasq

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació