Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut OLIMPÍADA DE GEOLOGIA. LAIA MARTÍNEZ GILIBETS, 2a CLASSIFICADA A LA SEU DE MANRESA

OLIMPÍADA DE GEOLOGIA. LAIA MARTÍNEZ GILIBETS, 2a CLASSIFICADA A LA SEU DE MANRESA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Laia Martínez

Divendres passat, 23 de febrer, es va celebrar a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la UPC la fase territorial de la 9a Olimpíada de Geologia de Catalunya. Van competir-hi 86 estudiants de diversos centres de la Catalunya Central.

La prova constava de dues parts, una d’individual teòrica, amb 50 preguntes de tipus de test, i una altra en grup de caràcter pràctic, amb bloc diagrama on havien de completar un tall geològic i fer el reconeixement de roques, minerals i fòssils.

La Laia Martínez, estudiant de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta, va obtenir el 2n premi d’aquesta seu i, a més a més, ha estat seleccionada com a representant de la demarcació de Barcelona per participar en la Fase Nacional que se celebrarà a Segòvia el proper 17 de març.

Ella ens comenta així l’experiència: La geologia és una matèria per la qual m’interesso bastant i crec que aquesta, a més de la col·laboració amb el grup, va ser una qüestió molt rellevant. Va ser interessant en aquesta última prova la manera com vam treballar totes quatre, cadascuna aportant alguna dada diferent, que va determinar que assolís una puntuació excel·lent. Sobretot, m’agradaria agrair a l’Esther, la Jordina i la Clàudia per formar part del grup i, segurament, per ser la clau de la meva segona posició. A més, vull agrair a la Maria Josep que m’ha donat els coneixements per poder obtenir aquest resultat i ha confiat en mi per participar-hi.

grup olimpíada

Des del centre volem felicitar-la i desitjar-li molta sort en aquesta singladura que la pot portar a la fase internacional que se celebrarà a Kanchanaburi (Tailàndia) el proper estiu.

Darrera actualització de dijous, 8 de març de 2018 09:19  

NOVETATS

saló

CARTELL-FIRA-ESTUDIANT-2019

cangur 19
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació