Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SORTIDA AMB RAQUETES AL PORT DEL COMTE. CFGS ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I TURÍSTICA

SORTIDA AMB RAQUETES AL PORT DEL COMTE. CFGS ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I TURÍSTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El grup d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística va planificar l’activitat de raquetes de neu en el medi natural. La sortida forma part del mòdul 4 Activitats d’oci i temps de lleure i potencia la implementació d’activitats de lleure en el medi natural.

raquetes grup

Amb l’equipament de raquetes de neu, pals, protecció ocular i solar i la roba d’abric, l’alumnat va sortir de la zona de l’Estivella cap al forat de la Bòfia. Tot seguit, van accedir al Pla de Bacies. La tornada es va fer pel corriol que uneix el Pla de Bacies amb l’Estivella completant un recorregut de 6 quilòmetres.

Arribats de nou al punt d’inici, l’alumnat va aplicar els recursos lúdics treballats durant el primer trimestre gaudint dels jocs amb trineus, el tres en línia adaptat al medi natural i el joc tradicional del “mocador”

Per acabar l’activitat es va fer una valoració del material, vestimenta, nutrients i quantitat d’aigua que es va necessitar per poder completar la caminada. Aquesta sortida ha estat molt ben valorada tant per l’alumnat com pel professorat. És un luxe poder aplicar els aprenentatges assolits en un entorn privilegiat com és el Solsonès.

 

NOVETATS

Per a la consulta de dates de preinscripció i matrícula aneu a l'apartat ESTUDIS de la pàgina web

Recuperacions i tasques opcionals d'estiu

BONES
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació