Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut TALLERS DE SALUT A 3r i 4t d'ESO

TALLERS DE SALUT A 3r i 4t d'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 24 i 25 de gener els alumnes de 3r i 4t d’ESO van assistir a uns tallers de salut amb el Sol del Solsonès (Festa i drogues, ho saps tot? Una mirada conscient), organitzats des del Consell Comarcal del Solsonès.


tallers sol del solsonès

Els membres que van dur a la pràctica el taller foren una mossa d’esquadra, el psicòleg del centre Sol del Solsonès i dues persones que, actualment, estan en període de rehabilitació.

D’una banda, la reunió s’inicià amb l’explicació, per part de la mossa d’esquadra, de tot el tema legal i penal que comporta consumir drogues i alcohol. D’altra banda, el psicòleg del centre els va fer adonar i reflexionar sobre com es comença a caure en aquesta addicció sense que un no se n’adoni.

Finalment, on van estar molt atents va ser en l’explicació de les dues persones que estan al centre del Sol en període de superació de la seva addicció, amb totes les seves experiències viscudes i tot el que han hagut de patir tant ells com les persones del seu voltant.

En conclusió, els alumnes van valorar el taller molt positivament i, des d’aquí, agraïm les aportacions a tots els membres de l’equip.

Darrera actualització de dilluns, 29 de gener de 2018 16:23  

NOVETATS

desfilada

POU

guided
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació