Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut LA UNIVERSITAT DE BARCELONA S'APROPA A L'INSTITUT

LA UNIVERSITAT DE BARCELONA S'APROPA A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’alumnat de 2n de batxillerat va iniciar divendres passat, dia 12 de gener, el conjunt de sessions d’orientació universitària.

XERRADA UB INSTITUT

L’alumnat de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta va iniciar divendres passat, dia 12 de gener, el conjunt de sessions d’orientació universitària al mateix centre, impartides per professors de les mateixes universitats. La primera d’aquestes sessions fou a càrrec de la professora Mercè Costa, de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

La Sra. Costa, amb un estil molt proper i cordial, no tan sols ens parlà dels estudis que es poden cursar a la UB, amb alguns graus nous per al curs vinent, sinó que tractà qüestions de caire més general, referides al món universitari, com per exemple les dobles titulacions, el sistema de crèdits, el cost de la matrícula, l’espai europeu d’ensenyament superior…

L’Institut treballa l’orientació dels seus alumnes en tots els seves vessants des de 1r d’ESO. A 2n de batxillerat, evidentment, és un dels pilars fonamentals de la tutoria, tant la grupal com la individualitzada. Gràcies a les diferents activitats que ens ofereixen les universitats i altres centres, els joves tindran l’oportunitat de rebre tota mena d’informació, que esdevindrà la base per a una bona i reeixida presa de decisió.

Agraïm a la Universitat de Barcelona la seva visita al nostre centre.

Darrera actualització de dissabte, 20 de gener de 2018 20:51  

NOVETATS

Per a la consulta de dates de preinscripció i matrícula aneu a l'apartat ESTUDIS de la pàgina web

Recuperacions i tasques opcionals d'estiu

BONES
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació