Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

TEOREMA A UNA MESTRA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres, 15 de desembre, a les 8 del vespre, es va celebrar la vetllada cultural “Teorema a una mestra” a la biblioteca de l’Institut Francesc Ribalta. Després de la benvinguda a càrrec de la Teresa Pijuan, directora del centre, s’iniciava un programa de poesia, música i records d’exalumnes de la Pilar Ciuró, a qui es va dedicar l’acte amb motiu de la seva jubilació.


WEB VETLLADA 1


Vàrem gaudir de poemes de Salvador Espriu, Miquel Martí i Pol, J.V. Foix i Ventura Gassol, recitats i musicats per companys i exalumnes de la Pilar. Els poemes van intercalar-se amb la música de La Oreja de Van Gogh, Lluís Llach, Lax’n’busto, Joaquín Sabina i Txarango. També vam escoltar els records de dues exalumnes de l’Escola Aiguadora de Navès, on la Pilar havia treballat dotze anys. “Carta a una mestra”, escrita per la professora Teresa Porredon va ser molt emotiva. Tot seguit, la Teresa Pijuan i l’Àngela Ollé, directora de l’escola Aiguadora, van repassar la trajectòria professional de la Pilar a l’Institut i a l’escola de Navès.

WEB VETLLADA CULTURAL

A la recta final, la Pilar va dir unes paraules sobre la seva dedicació a la docència, assenyalant algunes anècdotes i experiències viscudes. Va ressaltar especialment el gaudi que li ha donat la professió.

Darrera actualització de divendres, 29 de desembre de 2017 16:35  

NOVETATS

U de Lleida

cap

PR
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació