Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut RECONEIXEMENT A AINA CAMÍ

RECONEIXEMENT A AINA CAMÍ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat, 20 de juliol, es va celebrar a l’Auditori de Barcelona l’acte de lliurament dels guardons de distinció als estudiants que van obtenir un excel·lent en les Proves d’Accés a la Universitat, en haver assolit una nota de 9 o superior en la fase general de la selectivitat.

aina cami

Aquesta superació la van aconseguir 412 alumnes d’arreu de Catalunya respecte un total de 25.560 que aquest curs han superat les PAU.

L’acte va ser convocat pel Departament d’Empresa i Coneixement i presidit pel M. H. Sr. Carles Puigdemont . Els parlaments van anar a càrrec de Santi Vila, actual conseller d’aquest departament, i del president del govern de la Generalitat, els quals van destacar la importància del talent i l’excel·lència dels joves per a un país.

Aina Camí Ramonet, alumna de l’Institut Francesc Ribalta, ha obtingut un 9,2 en la fase general de les PAU. Recordem que aquesta nota és el resultat de la mitjana de les proves corresponents a les quatre matèries comunes de segon de batxillerat, més una matèria de modalitat. En concret, Aina va obtenir un 8.5 en les matèries de català i història de la filosofia, un 9 en castellà i un 10 en anglès i llatí matèria de modalitat). La seva nota d’accés a la universitat és de 9,440; a la qual cal sumar un 9 i un 10 de les dues matèries (història de l’art i grec) de la fase específica.

Felicitem de tot cor a l’Aina pels seus excel·lents resultats i li desitgem tota mena d’èxits en els estudis universitaris de Traducció i Interpretació que iniciarà en el proper curs.

Darrera actualització de divendres, 28 de juliol de 2017 11:21  

NOVETATS

reunió 3

reunió 1

reunió 2
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació