Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

FINAL DE CURS 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

B  O  N     E  S  T  I  U !

Recull de les actuacions de la festa de final de curs de l'Institut (7 min)


El dia 20 de juny, vam gaudir d'una jornada ludicoesportiva a les instal·lacions del Pi de Sant Just. Alguns hi van anar corrent i altres caminant. Un cop allà, vam compartir un esmorzar i van començar els tornejos de futbol i pàdel. Tothom que ho volia, podia refrescar-se a la piscina.

El dia 21, vam fer la festa de final de curs a la Sala Polivalent. En primer lloc es van lliurar els certificats de participació al Premi Protagonista Jove i al Programa Xplore Health, després els premis del Concurs de Videopoesía Romántica i, finalment, els premis al concurs d'Instagram del viatge a Itàlia.

Els alumnes de 4t d’ESO van rebre un reconeixement per haver finalitzat una etapa i van mostrar-nos un ball que havien preparat conjuntament. En acabar-lo, van pujar a l'escenari les alumnes Clàudia Macías i Martina Marsal per interpretar una cançó.

Tot seguit, actuaren els de 1r d'ESO, que, amb l'acompanyament de les professores de música i altres professors, van cantar «Heal the world» de Michael Jackson i «Jo sóc com tu» dels Catarres. Abans d'actuar, van dedicar unes emotives paraules a les professores Núria González i Pilar Ciuró, que, per trasllat i per jubilació, respectivament, deixen de fer classe a l'Institut el proper curs.

En la recta final de l'acte i després de veure el vídeos resum de cada curs, el grup Π´tels, format per professorat de l'Institut, ens va oferir un petit concert amb cançons de Brams, Doctor Prats, Lax'n'busto, Séptimo A i Txarango.

Darrera actualització de dissabte, 1 de juliol de 2017 21:43  

NOVETATS

Per a la consulta de dates de preinscripció i matrícula aneu a l'apartat ESTUDIS de la pàgina web

Recuperacions i tasques opcionals d'estiu

BONES
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació