Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home

2n batxillerat

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us volem presentar el nou web Canal Universitats realitzat per la Secretaria d’Universitats i Recerca, del Departament d’Empresa i Coneixement, de la Generalitat de Catalunya, que substitueix el Què i per què estudiar a les universitats catalanes?

Aquest web és una eina de suport per facilitar als estudiants de secundària i de cicles formatius de grau superior l’elecció de l’estudi universitari, alhora que ajuda a la planificació i al desenvolupament de la carrera professional dels estudiants i de les persones titulades de les universitats.

El web inclou la informació referent a tots els estudis oficials de grau i de màster universitari, que es poden cursar a Catalunya, i també, sobre els centres que els imparteixen, les proves d’accés a la universitat (PAU), el procés de preinscripció i matriculació i un espai específic amb les beques i els ajuts existents.

Canal Universitats


Us recomanem que per disposar de la informació oficial i actualitzada sobre el sistema universitari de Catalunya, consulteu sempre els webs institucionals d’aquesta Secretaria d’Universitats i Recerca, que a més del Canal Universitats, són els següents:


Web institucional de la Secretaria d’Universitats i Recerca

Universitat i Recerca en Xifres

Estadístiques d’Universitats

Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca


Darrera actualització de dimarts, 25 d'abril de 2017 19:13  

NOVETATS

batxillerat

RECO

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació