Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Estudis Batxillerat 2n de Batxillerat

2n batxillerat

Correu electrònic Imprimeix PDF

Us volem presentar el nou web Canal Universitats realitzat per la Secretaria d’Universitats i Recerca, del Departament d’Empresa i Coneixement, de la Generalitat de Catalunya, que substitueix el Què i per què estudiar a les universitats catalanes?

Aquest web és una eina de suport per facilitar als estudiants de secundària i de cicles formatius de grau superior l’elecció de l’estudi universitari, alhora que ajuda a la planificació i al desenvolupament de la carrera professional dels estudiants i de les persones titulades de les universitats.

El web inclou la informació referent a tots els estudis oficials de grau i de màster universitari, que es poden cursar a Catalunya, i també, sobre els centres que els imparteixen, les proves d’accés a la universitat (PAU), el procés de preinscripció i matriculació i un espai específic amb les beques i els ajuts existents.

Canal Universitats


Us recomanem que per disposar de la informació oficial i actualitzada sobre el sistema universitari de Catalunya, consulteu sempre els webs institucionals d’aquesta Secretaria d’Universitats i Recerca, que a més del Canal Universitats, són els següents:


Web institucional de la Secretaria d’Universitats i Recerca

Universitat i Recerca en Xifres

Estadístiques d’Universitats

Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca


Darrera actualització de dimarts, 25 d'abril de 2017 19:13  

NOVETATS

Per a la consulta de dates de preinscripció i matrícula aneu a l'apartat ESTUDIS de la pàgina web

Recuperacions i tasques opcionals d'estiu

BONES
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació