Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut UNA SETMANA D’APRENENTATGE: TREBALL DE SÍNTESI DE 3r D’ESO

UNA SETMANA D’APRENENTATGE: TREBALL DE SÍNTESI DE 3r D’ESO

Correu electrònic Imprimeix PDFEls alumnes de 3r d’ESO de l’Inst. Francesc Ribalta, els dies 3 i 4 de maig, vam anar a realitzar el treball de síntesi a Odèn. A les 9 del matí del dia 3 de maig vam agafar l’autocar a l’estació d’autobusos. Vam fer una primera parada al mirador de Serra Seca, però a causa de la pluja no vam poder baixar de l’autocar.


Tot seguit vam fer una petita parada a l’església de Sant Martí de Cambrils. Un cop allà, ens van presentar les dues monitores que ens acompanyarien durant els dos dies. A continuació vam anar al pavelló on havíem de passar la nit. Allà vam deixar tot l’equipatge que portàvem. Hi vam fer les activitats de matí i de tarda. A la tarda, les àvies sàvies ens van explicar llegendes i recursos casolans per curar mals. Al vespre, al centre de natura, els propietaris del Call ens van explicar una mica sobre el turisme rural, la ramaderia i com es viu a pagès.. Per culpa del mal temps, algunes activitats es van haver de suspendre o, si més no, es van haver de fer al pavelló. Tot i així, va ser genial!

(Carla Alcázar- 3r ESO B)

La resta de dies, aquí a l’institut, els alumnes de 3r. van fer un treball intens fins al divendres en què cada grup va presentar el seu treball i les propostes per al municipi d’Odèn, que anaven des de l’agricultura i la ramaderia, passant pel turisme rural fins als grups de recuperació de llegendes i costums...

Les professores acompanyants volem felicitar el comportament i el treball dels alumnes durant aquests dies, així com l’ajuda que, en tot moment, ens varen donar les monitores del Centre de Natura d’Odèn.

 

Darrera actualització de divendres, 21 de maig de 2010 15:17  

3r trimestre TELEMÂTIC

Reunions d'inici de curs:

DIJOUS 24

1 BATa les 19:00h - enllaç

2 BAT a les 19:00h - enllaç

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació