Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut UNA SETMANA D’APRENENTATGE: TREBALL DE SÍNTESI DE 2n D’ESO

UNA SETMANA D’APRENENTATGE: TREBALL DE SÍNTESI DE 2n D’ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


 

Els alumnes de 2n d’ESO han treballat totes les matèries a través de Barcelona, visitant i estudiant els llocs més emblemàtics de la ciutat.

 

“Els primers dies d’abril els meus companys van ser a Barcelona, uns quants ens vam quedar aquí a Solsona , a l’institut vam fer tota mena de treballs de totes les matèries que treballem durant el curs. Ens ho vam passar pipa!” (Marc Santaeulària)

“Aquest any, el treball de síntesi de 2n a Barcelona ha sigut una experiència inoblidable. Cada dia vèiem edificis i escultures emblemàtics de Barcelona. Hem conegut els nois i noies de Sant Llorenç de Morunys i ens ho hem passat fantàstic. No es podrà oblidar” (Xavi Llàcer)

“El que més em va agradar va ser la visita al quadrat d’or, on es troben edificis com la casa Ametller, la casa Batlló...” (Macarena Carrizo i Nicola Roca)

“L’experiència a Barcelona ha estat genial, tot ha estat perfecte!” (Àfrica i Berta)

“Vam estar convivint quatre dies a Barcelona i vam conèixer els carrers i edificis més importants. Vam veure la zona medieval i ens va servir per saber com era abans Barcelona. L’allotjament a l’alberg va estar força bé” (Paula Pallarès)


Darrera actualització de dijous, 20 de maig de 2010 10:40  

3r trimestre TELEMÂTIC

Reuniuons telemàtiques d'inici de curs amb els famílies.

DILLUNS 21:

1 ESO a les 19:00 -> enllaç

2 ESO a les 19:00 -> enllaç

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació