Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SORTIDA CULTURAL A BARCELONA

SORTIDA CULTURAL A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF


El dijous 15 d’abril els alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta varen realitzar una sortida cultural a Barcelona.

Al matí, els alumnes que cursen el batxillerat cientificotecnològic van visitar el Cosmocaixa on van dur a terme dos tallers: un sobre l’experimentació amb ones i l’altre sobre l’evolució de la vida humana. Mentrestant, els alumnes de la branca sociohumanística van visitar un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, el Palau de la Música Catalana, i la casa del pintor Ramon Casas, un gran artista vinculat al moviment modernista català. També van visitar l’exposició “Fortuny, el mag de Venècia” ubicada a la Pedrera, en la qual es pot contemplar els diferents vessants creatius, des del gravat i la pintura fins al disseny tèxtil i la fotografia, de Marià Fortuny Madrazo, fill del conegut pintor Marià Fortuny. Després, van realitzar una visita guiada a la Pedrera on van poder veure, des del terrat, unes vistes privilegiades de la ciutat.

Després de dinar, tots els alumnes van gaudir de l’obra de teatre, Electra, al teatre Nacional de Catalunya, una tragèdia grega que narra el dolor que viu Electra per l’assassinat del seu pare.

En resum, va ser una jornada cultural molt interessant i variada que va permetre a l’alumnat ampliar els seus coneixements.

Alba Pijoan i Miquel Sala

Darrera actualització de dilluns, 26 d'abril de 2010 08:37  

3r trimestre TELEMÂTIC

Reunions d'inici de curs:

DIJOUS 24

1 BATa les 19:00h - enllaç

2 BAT a les 19:00h - enllaç

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació