Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut L’INSTITUT A LA DAVANTERA DE L’ESPORT ESCOLAR DE CATALUNYA

L’INSTITUT A LA DAVANTERA DE L’ESPORT ESCOLAR DE CATALUNYA

Correu electrònic Imprimeix PDF


Dijous, dia 3 de desembre, els centres educatius del Solsonès, Escola Setelsis, Escola Rural del Solsonès, Institut de Sant Llorenç de Morunys i l’Institut Francesc Ribalta, vàrem anar a l’Auditori de Catalunya, a Barcelona, a rebre un reconeixement de la feina feta en el Pla d’Esport a l’Escola.

 

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya, el senyor Josep-Lluís Carod Rovira, el director de planificació del Departament d’Educació, el senyor Carles Martínez i la secretària general de l’Esport, la senyora Anna Pruna, van presidir l’acte de commemoració. En els seus discursos es van presentar els objectius del Pla. Augmentar la pràctica esportiva de les noies i de l’alumnat nouvingut, disminuir l’obesitat infantil i promoure el comportament honest entre els joves van destacar entre els principals. El senyor Carod també va ressaltar l’important augment pressupostari d’aquests últims anys, de 3 a 11 milions d’euros en quatre anys. També van remarcar el gran augment de centres participants; com a exemple van citar les dades de secundària, 400 centres educatius, entre públics i concertats, la qual cosa suposa una participació del 80% del total.

Al mig de l’acte van donar un emotiu i merescut premi de reconeixement al professor Júlio Castaño, promotor del Pla d’Esport a l’Escola.

Per acabar, els millors centres de cada delegació van rebre una menció especial. L’Associació Esportiva de l’Institut Francesc Ribalta va ser reconeguda entre les tres millors de la província de Lleida.

Volem agrair l’especial dedicació de la coordinadora d'aquest Pla a l’Institut Francesc Ribalta, la professora Neus Closa, així com a tots els alumnes que actuen de dinamitzadors esportius; entre tots, han posat l’Institut al capdavant de l’esport escolar de Catalunya.

 

Darrera actualització de divendres, 18 de desembre de 2009 09:38  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació