Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut JOSEP MARIA PARCERISA I ALBACETE GUARDONAT EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS CIRIT

JOSEP MARIA PARCERISA I ALBACETE GUARDONAT EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS CIRIT

Correu electrònic Imprimeix PDF


El dimarts, dia 24 de novembre, la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca va fer pública la resolució de la Convocatòria dels Premis CIRIT per a fomentar l’esperit científic del jovent per a l’any 2009. Dins la categoria de premis realitzats per alumnes que el curs passat van estudiar segon de batxillerat, ha estat premiat l’exalumne de l’IES “Francesc Ribalta” Josep Maria Parcerisa i Albacete.

El Josep Maria va presentar a concurs el seu treball titulat “La Utopia”, tutorat pel professor de llengua i literatura castellana Rafel Pérez i Cabanes. Es tracta d’un assaig sobre la utopia política, que al nostre centre obtingué la qualificació de 10, en el qual l’autor pretén un anàlisi sociològic a partir de diversos documents: uns derivats d’enquestes; i altres, d‘entrevistes mantingudes amb alts dirigents polítics com Joan Saura, Durán i Lleida,... Al temps i, de manera força original, l’alumne insereix diverses narracions que exemplifiquen la recerca de la felicitat emocional. Tot, amb el mateix fi, el d’intentar comprendre l’ànsia de l’home cap al benestar.

Els premis CIRIT estan organitzats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, que depèn del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, i estan considerats dels més prestigiosos i dels més difícils d’aconseguir.

L’IES “Francesc Ribalta” felicita al Josep Maria i la seva família per aquest premi, que ha estat el segon, que obté un alumne del nostre centre de manera consecutiva.

 

Darrera actualització de divendres, 18 de desembre de 2009 09:37  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació