Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut CONCERT A L’AUDITORI I VISITA A LA LUDOTECA BLOC

CONCERT A L’AUDITORI I VISITA A LA LUDOTECA BLOC

Correu electrònic Imprimeix PDFEl dimarts 24 de novembre, l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil de l’Institut Francesc Ribalta va fer una sortida a Barcelona.

Al matí va visitar l’Auditori de Barcelona amb la finalitat d’escoltar el concert “Corda i descorda”, organitzat pel servei educatiu de l’Auditori i que anava adreçat a infants a partir de dos anys; en finalitzar el concert, Assumpció Malagarriga, directora de tots els concerts educatius, va fer una xerrada explicant la importància que té el contacte amb la música des de la primera infància i tot el treball previ i posterior que es pot fer amb cada concert des de l’escola. Els nostres alumnes van valorar molt positivament el concert i els recursos que se’ls va posar a la seva disposició.

 

 

A la tarda van visitar la ludoteca Bloc, situada al barri de Sant Andreu; allà els van ensenyar les instal·lacions i els van explicar el seu funcionament, l’organització dels grups d’usuaris, quins professionals poden accedir a treballar a les ludoteques públiques de la Generalitat, la manera com es poden classificar els jocs i les joguines, etc.

Els alumnes van sortir molt entusiasmats per tota la informació rebuda, i alhora van conèixer una possible sortida professional un cop acabat el cicle.

El professorat i els alumnes valorem molt positivament les dues visites, ja que han servit per aprofundir en els coneixements teòrics treballats a l’aula.

Darrera actualització de divendres, 18 de desembre de 2009 09:38  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació