Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

JA ELS TENIM AQUÍ!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els 31 alumnes de la SES de Sant Llorenç de Morunys i de l’Institut Francesc Ribalta i les quatre professores acompanyants ja han arribat del viatge d’aprenentatge a Escòcia i ja s´han incorporat al ritme del treball escolar. Els hem demanat que ens expliquin les impressions, l’experiència viscuda... i aquí teniu algunes de les frases que ens han respost:

 

 

“La nostra estada a Escòcia de quinze dies va passar volant. Vam aprendre anglès, els costums de la gent nadiua de la Gran Bretanya i també a moure’ns per la gran ciutat. Vam notar que el menjar britànic no és el mateix que la dieta mediterrània i que la gent fa molta més vida a casa que al carrer. Edimburg és una ciutat maca que mai no canviaria per Solsona.” (Albert Merino)

 

“Van ser 15 dies immillorables. Durant dues setmanes vàrem viure una aventura que perdurarà per sempre en els nostres records. Escòcia és diferent en molts aspectes: cultura, menjar, vida quotidiana... Escòcia és diferent, Escòcia és genial.” (Ioana Bendris)

 

“Aquestes dues setmanes han estat fantàstiques. Ha estat una experiència única per a mi i per a molts dels meus companys. Sempre recordarem aquest viatge a Escòcia.” (Carla Alcázar)

 

“La meva experiència a Escòcia ha estat molt bona, segurament aquesta oportunitat ha estat única. Penso que hem après molt anglès, però no gramàtica, sinó que hem après speaking. Crec que aquesta estada deixarà en tots nosaltres un gran record i un excel·lent anglès.” (Guillem Vila)

 

“En arribar a l’escola Mackenzie d’Edimburg, ens van presentar les famílies amb les quals havíem de conviure durant les dues setmanes. Per anar a l’escola ens havíem d’espavilar per agafar l’autobús. Al matí fèiem dues classes d’anglès d’una hora i mitja cadascuna. Després de dinar a l’escola, anàvem a visitar els llocs més importants d’Edimburg. Cada dia era una nova experiència. Anar a Escòcia ha estat simplement inoblidable!” (Judith Gangolells)

 

Darrera actualització de dilluns, 12 d'octubre de 2009 08:12  

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació