Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut JA SUPEREM ELS 500 ALUMNES

JA SUPEREM ELS 500 ALUMNES

Correu electrònic Imprimeix PDF

ies09Aquest dilluns 14 de setembre ja han començat, com calia, les classes d’aquest nou curs 2009-2010. Enguany, el nostre centre IES Francesc Ribalta ja supera els 500 alumnes matriculats.

Aquest és un bon motiu per omplir de satisfacció totes les persones que treballem cada dia per tal que aquest centre tingui el seu punt de mira en l’avui i també amb vista al futur dels nostres estudiants.

 

Des d’aquestes ratlles volem agrair a tots els estudiants i les seves famílies la confiança dipositada en tots nosaltres.

Encetem un nou curs amb il·lusió i amb ganes que tot rutlli de la millor manera possible.

Durant el curs passat ja us vam anar explicant que uns quants alumnes de segon d’ESO treballaven de valent la llengua anglesa en un projecte que donava a conèixer Solsona. Doncs bé, ja ha arribat el dia esperat, ja tenim des de la matinada del dia 12 de setembre els 16 alumnes becats per a l’estada d’aprenentatge actiu d’idiomes a Escòcia, amb les dues professores acompanyants del centre. Esperem que l’estada els enriqueixi el seu nivell d’anglès i que sigui una grata experiència. Segurament que quan tornin ens en faran cinc cèntims.

Després de l’èxit del curs passat pel que fa al curs pont (curs de preparació per a la prova d’accés als cicles formatius de grau superior), l’oferim novament per a tothom qui vulgui examinar-se’n i, com ja sabeu, totalment gratuït.

Aquest curs ha augmentat de manera significativa la matrícula als nostres cicles, tant els de grau mitjà (de Cures auxiliars d’Infermeria i d’Atenció Sociosanitària), com el de grau superior (d’Educació Infantil).

Pel que fa a les millores d’informàtica, aquest curs en una de les nostres aules hem canviat tots els ordinadors; pel centre tenim connexió Wi-Fi i no cal dir que ja disposem de canó de llum a totes les nostres aules, així com un laboratori informatitzat de naturals a batxillerat.

Ja ho tenim tot a punt, només ens resta desitjar a totes les persones que formeu part de la nostra comunitat educativa que entre tots aconseguim un bon curs escolar i una millora del servei públic d’ensenyament que tots nosaltres i l’IES Francesc Ribalta es mereix.

 

Darrera actualització de dimarts, 22 de setembre de 2009 22:18  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació