Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut LLIURAMENT DELS PREMIS PER LES NADALES 2020

LLIURAMENT DELS PREMIS PER LES NADALES 2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

No tothom té la sort de poder escalfar els sentiments vora el foc (Alba Oliva), de tenir una càrrega sentimental encongida dins un petó, una abraçada, un t’estimo, màgic i tendre, que commogui la nostra percepció (Roger Martínez), en aquests moments tan durs, on trobarem el consol si no el podem viure junts? Rebem Nadal amb el cor pur (Andrea Nosàs). Aquests i altres versos són de les nadales premiades en el 31è Concurs del Consell Comarcal del Solsonès.

Premis nadales 2020

Divendres 18 de desembre, el director de l’Institut, el Pep Porredon, en nom del jurat del 31è Concurs de nadales del Consell Comarcal del Solsonès, va fer lliurament d’uns obsequis als tres premiats en la categoria de batxillerat i cicles formatius.

L’Alba Oliva i Boixadé, de 2n de batx. A, rebé el 1r premi per No tothom; el Roger Martínez i Gilibets, de 2n de batx. A, rebé el 2n premi per En consonància amb la vida i l’Andrea Nosàs i Montaner, de 1r de batx. B, rebé el 3r premi per Els dies d’amor més pur.


Enhorabona als premiats i també a tots els altres que hi han participat, per haver reflexionat i escrit sobre uns dies tan especials!

Darrera actualització de dimecres, 23 de desembre de 2020 20:16  

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació