Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut UN NOU CURS A L'INSTITUT

UN NOU CURS A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest 14 de setembre ha estat el primer dia de classe presencial després de cinc mesos de no poder-ne fer. Hem començat molt il·lusionats, tot i tenir una nova normalitat, amb les mesures adequades perquè tots puguem treballar, aprendre i gaudir com cal.

Primera setmana 20 21

Són 524 els alumnes matriculats i 60 els professors que imparteixen classes, els quals, amb les 2 vetlladores i els 6 membres del personal d’administració i serveis, fan que avanci amb moltes ganes el nostre lema: De cor al cor bastim futurs.

Aquest curs hi ha la gran novetat del Batxibac. L’alumnat que el fa podrà obtenir simultàniament, a més del títol de batxillerat, com s’ha fet sempre, el títol del baccalauréat francès, la qual cosa els obrirà les portes no sols per a les universitats de l’Estat espanyol sinó també per a les de països de parla francòfona.

Mantenir les distàncies tant com sigui possible, tenir un grup estable, un grup bombolla, rentar-se les mans assíduament, no tocar-se els ulls ni la boca, no compartir objectes, dur la mascareta… ja són hàbits incorporats en el nostre dia a dia. Ens impossibiliten ser tan diligents i desimbolts com voldríem, però ens preserven d’aquesta pandèmia que ha canviat el món en poc temps.

Desitgem que pugueu gaudir d’un molt bon curs 2020-2021.

Darrera actualització de dimecres, 16 de setembre de 2020 19:01  

INFORMACIONS

insti2020b

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació