Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SELECTIVITAT 2020: LA SELECTIVITAT MÉS ATÍPICA QUE HEM VISCUT MAI

SELECTIVITAT 2020: LA SELECTIVITAT MÉS ATÍPICA QUE HEM VISCUT MAI

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol, 34 alumnes dels nostre centre han fet les proves d’accés a la universitat, que, per primera vegada, a causa de la COVID-19, s’han desenvolupat aquí a l’Institut Francesc Ribalta. Els espais de la nostra entitat han cobrat vida durant aquests quatre dies de juliol gràcies als nostres estudiants, als de l’Escola Arrels, dels instituts de Cardona i Súria i al personal del Departament d’Educació.

Respectant les normes de seguretat dictades, mascareta posada, un total de 96 alumnes han anat ocupant les set aules habilitades per a resoldre els exàmens. Per tal d’evitar al màxim les aglomeracions i l’estada innecessària dins l’edifici, s’han distribuït les proves en només tres franges horàries: 9.00 - 10.30, 12.00 - 13.30 i 15.00 - 16.30. Un cop asseguts, l’ús de la mascareta ja no ha estat obligatori.

Els alumnes s’han sentit segurs i ben acollits; a més, han constatat que la major part de les preguntes no han estat tan difícils com es pensaven i que aquest fet els ha anat donant tranquil·litat.

Ara només ens queda desitjar que els resultats, que se sabran a partir del 27 de juliol, siguin bons i que les qualificacions obtingudes els obrin les portes dels estudis que volen emprendre. El 6 d’agost podran conèixer si se’ls concedeix la primera opció demanada.

Molt d’èxit en aquesta nova etapa!

Darrera actualització de divendres, 10 de juliol de 2020 21:06  

INFORMACIONS

Presencialitat postobligatoris

A partir de dilluns 26 d'abril, tots els dies seran presencials als estudis de BATX, PFi i CICLES

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació