Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PLA D'OBERTURA DEL CENTRE

PLA D'OBERTURA DEL CENTRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest 1 de juny de 2020, previsiblement amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament, obrim el centre. Els alumnes poden retornar voluntàriament a l'institut i ho hem organitzat de manera que sigui compatible amb un final de curs telemàtic pel que fa a les activitats lectives i a les avaluacions.


centreobertura

La proposta que fem és un retorn amb el mínim d’hores presencials al centre, que pensem que poden ser necessàries per tal de fer les activitats que el pla ens demana, tant per a l'alumnat com per al professorat. Seguim les indicacions del Departament d'Educació i garantim la màxima seguretat de l’alumnat, del personal docent, tècnic i d’administració i serveis dels centres educatius i de les famílies que conformen la comunitat educativa


Cliqueu a sota per tenir tota la informació:


Quan obrim?

A partir de l’1 de juny quan estiguem en la fase 2 de la desescalada:

Horari d’obertura del centre: de 9 a 13 h. Hi haurà secretaria, consergeria, un membre com a mínim de l’ED i el professorat que aquell dia sigui necessari. L'alumnat vindrà només el dia que li correspongui segons el calendari o bé de forma individual amb cita prèvia.

L'alumnat podrà venir al centre si duu la declaració responsable que així els ho permeti i que us adjuntem aquí:

per a alumnes menors de 18 anys

per a alumnes majors de 18 anys

Tots els alumnes de l'ESO entraran per la porta nova de la rampa i els alumnes de batxillerat i cicles per la porta del carrer Francesc Ribalta. A l'entrada hi haurà un control per a recollir les declaracions responsables (dels qui no les hagin enviades) i un dispensador de gel de desinfecció de mans. Els alumnes que hagin de venir més d'un dia al centre només hauran de dur la declaració el primer dia.

Els tutors decidiran com fan les meitats dels grups d’assistència presencial en el cas de les tutories i ho comunicaran a l’alumnat.


Activitats a dur a terme en l’obertura:

Acció educativa presencial (de caràcter voluntari, grups de menys de 15 alumnes). Horaris esglaonats.

4 ESO: activitats d’orientació

2n de cicles formatius: suport a la finalització dels projectes

2 batx.: activitats relacionades amb la preparació de les PAU

Atenció personalitzada. De forma excepcional, amb cita prèvia. Ha de permetre:

acompanyament educatiu i emocional (tutors personals, orientadors)

Recollida de material de les aules del centre i retorn de material per part dels alumnes. Tots els nivells, en diferents dies.

No farem de forma presencial exàmens ni activitats lectives ni de recuperació extraordinaris.

 

Temporització de les activitats:

La podeu trobar en la pàgina web, en els enllaços de l'esquerra, "Horari d'activitats presencials juny". Hi ha els horaris de tots els nivells i també els de preparació de les PAU de l'alumnat de 2n de batxillerat.


Mesures de protecció i prevenció:


- Distanciament físic: Es recomana mantenir una distància de 2 m per garantir que l'alumnat disposi d'un espai de 4 m². Les entrades i sortides seran esglaonades.

- Rentat de mans: (Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a les entrades del centre i a les aules)

Caldrà rentar-se les mans amb  gel hidroalcohòlic a l'arribada i a la sortida del centre educatiu i abans i després d'anar al WC.

Com a mínim, cal rentar-se les mans cada dues hores.

- Mascaretes: Tot l’alumnat ha de portar la seva mascareta de casa.

- Neteja i desinfecció: El personal de neteja treballarà al matí per tal de garantir que els espais de major concurrència estiguin nets i desinfectats.

- Circulació: Per a evitar aglomeracions, l’alumnat hauria de ser al centre 15 minuts abans de l'activitat que hagi de fer, per tal d'anar entrant de forma esglaonada, mantenint sempre la distància física de 2 m i sempre amb la seva mascareta posada.

Darrera actualització de divendres, 29 de maig de 2020 10:34  

INFORMACIONS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació