Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut Inici telemàtic del 3r trimestre

Inici telemàtic del 3r trimestre

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies i alumnat,

El proper dimarts 14 d’abril comença el 3r trimestre i ho fa de forma telemàtica, sense tenir encara una data de retorn a les aules. Les instruccions del Departament d'Educació són que el curs s’ha d'acabar i avaluar a l’ESO, batxillerat, PFI i cicles i, malgrat que es preveu que el curs s'acabarà quan estava planificat, el calendari s’allargarà per als alumnes de 2n de batx. que van a les PAU.3trimestre2

De moment, hem planificat un full d’activitats que estem preparant i uns horaris de sessions telemàtiques de cada matèria, que us compartim en aquests enllaços: (fixeu-vos que a les pestanyes de sota podeu anar canviant el curs)

Full d'activitats i avaluació de les tasques virtuals

Horaris del 3r trimestre de sessions telemàtiques amb l'alumnat

Les activitats es planificaran setmanalment perquè l’alumnat pugui gestionar millor el seu temps i els recursos que necessita, i seran d’aprenentatge autònom de l’alumne. Aquestes activitats s’avaluaran i posarem nota del trimestre i de final del curs, comptant, però, que aquest trimestre serà molt diferent dels altres i que l'aprenentatge més important que farem serà en l'aspecte humà. Cada setmana hi ha planificada una sessió telemàtica de grup amb el professor/a de cada matèria i una altra també amb el tutor/a de grup, de manera que cada alumne/a en tindrà 2 o 3 al dia. Aquestes sessions serviran per a resoldre dubtes i tenir contacte amb la classe. En aquestes estones l'alumne necessitarà connectivitat a Internet i un dispositiu informàtic. Des del centre estem vetllant per tal de conèixer l'alumnat que té dificultats en aquest sentit i farem el possible per a solucionar-ho.

La pàgina web continuarà essent el canal oficial de les informacions que anem donant-vos i la intranet de centre funcionarà com sempre, amb les observacions del professorat, les notes de cada matèria i els missatges de correu. Us demanem que n’estigueu especialment al cas, ja que aquesta situació demanarà de tots nosaltres una coordinació i un acompanyament dels alumnes encara més proper. El contacte amb el vostre tutor/a personal és fonamental. El seguiment i el suport emocional a l'alumnat és el més important en aquests moments.

Molta salut per a tothom i molts ànims.

L’equip directiu

Us mantindrem informats

Darrera actualització de divendres, 17 d'abril de 2020 21:24  

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació