Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL CORONAVIRUS. SUSPENSIÓ DE CLASSES

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL CORONAVIRUS. SUSPENSIÓ DE CLASSES

Correu electrònic Imprimeix PDF

NOU comunicat, dijous 12 de març a les 16 h

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per a contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Continuarem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar els que siguin de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació amb els dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Equip directiu del centre

Tan bon punt tinguem més informació, us la comunicarem a través del web http://www.francescribalta.cat i també per mitjà d’una circular que us trametrem per la intranet del centre.

Darrera actualització de diumenge, 15 de març de 2020 17:15  

NOVETATS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació