Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut EL CFGS EDUCACIÓ INFANTIL VISITA EL LAB 0_6 DE LA UMMANRESA

EL CFGS EDUCACIÓ INFANTIL VISITA EL LAB 0_6 DE LA UMMANRESA

Correu electrònic Imprimeix PDF


El 19 de desembre passat, l’alumnat del CFGS Educació Infantil va realitzar una sortida al LAB 0_6 de la UManresa, un espai d’educació científica per a la primera infància. 

En arribar a l’edifici on es troba el laboratori, la professora i directora del grau d’Educació infantil, Montserrat Pedreira, va explicar que al LAB hi ha dos espais amb diferents propostes que, d’una manera lúdica, apropen els infants a la ciència, provocant que es plantegin dubtes i preguntes, que observin i que experimentin amb els fenòmens que produeixen les seves accions. Un dels espais està basat en la llum: ombres, colors, moviment…; l’altre, en jocs que afavoreixen l’observació i l’experimentació. Els i les estudiants del cicle s’ho van passar d’allò més bé provant els materials de les dues sales.

En acabar aquesta primera part, els joves van participar en una dinàmica en què havien d’intentar esbrinar quins objectes hi havia dins un seguit de caixes tancades. No tenien cap pista, només es podien valer de la informació que tenien de les seves percepcions o d’alguns instruments que tenien a l’abast: imants, balances, objectes per a comparar… i la discussió amb els altres membres de l’equip.

I així, despertant la curiositat pròpia de quan s’és petit, vam viure un matí d’aprenentatges i de treball en equip!


Darrera actualització de dimarts, 14 de gener de 2020 10:33  

3r trimestre TELEMÂTIC

Reuniuons telemàtiques d'inici de curs amb els famílies.

DILLUNS 21:

1 ESO a les 19:00 -> enllaç

2 ESO a les 19:00 -> enllaç

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació