Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

DESFILADA 2019

Correu electrònic Imprimeix PDF

Per veure les fotos de la Desfilada 2019, feu clic a la imatge.

Captura

Divendres passat, dia 15 de novembre, els tutors i l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta  organitzaren una nova edició de la ja coneguda desfilada de moda. 

Alumnes, famílies, comerciants i professionals del centre treballen conjuntament al camerino per tal que tot surti rodat. Volem agrair la participació de tothom, especialment de les botigues Dariku, Armagics, Valentí, Tàndem, Ca la Carme, Opticalia, La Palmera, La Macarulla, Micuxú, Davesas, LC7 Jeans (Cotillaira) i Torra Stil, també del públic, que es va mostrar molt animat! 

A més dels establiments solsonins que ens deixaren els seus articles, vam comptar amb la col·laboració de l’Escola de Dansa de Solsona, ja habitual en la desfilada i de Taekwondo Solsona que, per primera vegada, ens va fer una demostració d’aquesta art marcial. Alumnat i professorat del centre també van amenitzar la vetllada amb actuacions musicals, alguna força sorprenent.

La desfilada és molt engrescadora per als estudiants de 4t d’ESO, no tan sols perquè els permet disposar d’un fons per fer més visites culturals durant el seu viatge a Itàlia, sinó també perquè es converteix en una activitat de cohesió grupal i d’interrelació amb tot el personal del centre.

Darrera actualització de divendres, 22 de novembre de 2019 14:18  

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació