Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

SOLSONA OBRE CAMINS

Correu electrònic Imprimeix PDF

PicsArt 11-06-05.29.23

Com ja és tradició en el nostre institut, els nois i noies de 2n ESO hem anat pels voltants de Solsona per tal de conèixer millor el nostre entorn. Aquesta sortida, que vam fer aquest dimarts 29 d’octubre, és una de les activitats que fem en el projecte “Solsona obre camins”. Prèviament, havíem participat en unes xerrades amb quatres experts en diferents temàtiques. Enguany hem comptat amb l’ajuda del David Guixé, reconegut biòleg solsoní, la M. Josep Figueres, geòloga i professora del nostre institut, la Trini Pià, tècnica en turisme de l’Ajuntament de Solsona, i el Ramon Rafart, experimentat senderista i membre del Centre Excursionista del Solsonès.

Els alumnes hem organitzat set rutes, a partir d’uns punts fixos de control. Una d’aquestes està preparada perquè la puguin realitzar persones amb problemes de mobilitat. Hem après el funcionament del GPS i del Wikiloc. També hem recollit informació sobre la geologia, la flora i la fauna del nostre entorn, alhora que hem après el que cal tenir en compte en planificar una ruta i com fer-ne difusió.

Aquesta sortida ens ha permès valorar millor el nostre patrimoni, detectar punts febles en la conservació dels nostres espais naturals i desvetllar el desig de cuidar-los millor per tal que tothom en pugui gaudir.

Darrera actualització de dimecres, 6 de novembre de 2019 17:32  

NOVETATS

unnamed


Dimarts 28, 3r ESO
A les 20.00 reunió de pares i mares pel projecte amb Països Baixos. 

copaAlumnes de 2n i 3r ESO, dijous 30

 

 

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació