Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ESTADES D’ESTIU A LES UNIVERSITATS, UNA BONA OPORTUNITAT PER A APRENDRE I DESCOBRIR

ESTADES D’ESTIU A LES UNIVERSITATS, UNA BONA OPORTUNITAT PER A APRENDRE I DESCOBRIR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Júlia Villaró Són moltes les universitats que, cada cop més, ofereixen estades i cursos durant el mes de juliol, adreçats a estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat. Es tracta de cursos de temàtica molt diversificada, d’una durada aproximada d’una semana o dues, i que tenen una gran vàlua per als joves, ja que els permeten no només apropar-se a l’àmbit universitari sinó també al camp de recerca que desitgen conèixer, comptant amb l’assessorament del professorat universitari.

Tot i la dificultat que comporta la distància per als nostres alumnes, cada estiu alguns estudiants del nostre centre s’apunten a alguna de les activitats anteriors. Enguany, la Júlia Villaró i Cañizal, de 1r de batxillerat, ho fa fet a les Estades Argó, programa de la UAB, que en aquesta edició compta amb un total de 96 joves, seleccionats des del Programa Argó, tenint en compte la qualificació de l’ESO i la repartició per centres educatius diferents. La Júlia, juntament amb altres vuit alumnes, participa en uns tallers de Matemàtiques, a càrrec del Departament de Matemàtiques de la mateixa universitat. Es tracta d’una formació molt pràctica i molt experimental, d’una durada global de 50 hores, que començà el dia 25 de juny i acabarà el 12 de juliol.

Darrera actualització de dissabte, 13 de juliol de 2019 22:19  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació