Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut FÉLICITATIONS ET BON COURAGE!

FÉLICITATIONS ET BON COURAGE!

Correu electrònic Imprimeix PDF


Francès

Des de fa temps que l’Institut té una aposta ferma envers l’aprenentatge de les llengües estrangeres, no tan sols de l’anglès, sinó també del francès. Atenent aquesta intenció s’han anat introduint diferents instruments per a tirar endavant aquest compromís. Així doncs, s’ha augmentat el nombre d’hores d’auxiliar de conversa en anglès, es continua amb les extraescolars de club de lectura, de ràdio en anglès i de comunicació oral en francès, amb l’AICLE de Tecnologia i Cultura i Valors Ètics a 4t d’ESO. I, el proper curs, el nostre centre comptarà amb un auxiliar de conversa en francès i es farà un intercanvi i un programa d’acreditació dels nivells B1 i B2 en anglès.

A més, l’Institut continua fomentant entre el seu alumnat la participació en les diferents proves per a obtenir certificacions oficials. En aquesta línia, durant aquest curs 2018/2019, deu alumnes de 4t d’ESO que han cursat la matèria de francès han fet un esforç afegit per a preparar les proves del DELF scolaire nivell B1. En dos dies, el 30 d’abril i el 9 de maig, aquests deu alumnes baixaren a Lleida per tal de realitzar l’examen escrit i l’oral, avaluadors de les quatre dimensions (comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral). Va ser una experiència molt enriquidora per a tots ells i vuit n’han obtingut la certificació.

El DELF (Diplôme d’Etudes en Langue Française) és un diploma oficial, reconegut internacionalment, atorgat pel Ministeri Francès d’Educació Nacional, que segueix les directrius del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües. Amb aquesta certificació els alumnes podran continuar els seus estudis en francès i també els possibilita accedir al Batxibac (estudis que aboquen a la doble titulació de batxillerat i baccalauréat).

Felicitem els nostres alumnes per l’esforç realitzat i els encoratgem a continuar en la seva dedicació a l’estudi d’idiomes, eina que considerem imprescindible en el marc europeu plurilingüe que estem vivint.

Darrera actualització de dimarts, 2 de juliol de 2019 23:17  

NOVETATS

ping


Divendres 15
desfilada de moda, 4t d'ESO. Al Teatre.
desfilada

Dilluns 11
Sortida de 1r d'ESO a Barcelona.
sagradafam

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació