Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL CAMP D'APRENENTATGE (2n d'ESO)

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA AL CAMP D'APRENENTATGE (2n d'ESO)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Crèdit 2n ESO

El dia 5 de juny el nostre autocar arrancava per portar-nos a Barcelona. Un cop vam arribar a la ciutat, la primera visita va ser el Park Güell, on vam viure una experiència en 4D, ambientada en el pensament de Gaudí, que ens va impressionar molt, tant pel format com pel contingut. Seguidament, vam visitar tot el parc amb una guia, on al final vam poder observar una panoràmica de Barcelona. Després vam anar per primer cop a l’alberg Mare de Déu de Montserrat, on ens vam retrobar amb els nostres companys que estaven allà des del dilluns.

A la tarda, vam visitar el Castell de Montjuïc, on vam fer una visita guiada amb una activitat de geolocalització, que ens va servir per orientar-nos millor per la ciutat.

El dia següent, vam agafar el metro (alguns per primer cop) per anar a visitar el mercat de La Boqueria, que ens va impressionar per la varietat de productes, d’insectes i de fruites peludes; també ous de la mida dels d’un dinosaure. Quan vam sortir del mercat, vam anar al Portal de l’Àngel, on les professores ens van donar una estona de temps lliure.

A la tarda vam veure la “Manzana” de la discòrdia, on vam quedar sorpresos per les cases tan espectaculars, amb els seus detalls ambientats en la natura. Una anècdota a destacar és que l’origen d’aquest nom prové de la comparació que feien la gent amb la llegenda de la mitologia grega de la “Poma de la discòrdia”, ja que els burgesos competien per tenir la casa més espectacular de totes.

L’últim dia, vam visitar la Barcelona medieval, més concretament el Barri Gòtic, on vam quedar fascinats pels monuments tan ben conservats i representatius de l’època. Més tard, vam dirigir-nos a la basílica de Santa Maria del Mar, on vam al·lucinar amb els vitralls que hi havia. Una dada curiosa és que en un d’aquests hi ha amagat l’escut del Barça perquè antigament es va produir un incendi i moltes entitats van posar diners per restaurar la basílica; una d’aquestes va ser el FCBarcelona.

Tot el bo s’acaba i, molt i molt cansats, vam dir “Fins aviat” a una ciutat ara menys desconeguda per a nosaltres i vam saludar de nou Solsona.

(Maria Terricabras, Paula Santaeulària i Aitana Medina en representació a 2n d’ESO)

Darrera actualització de dijous, 13 de juny de 2019 11:23  

NOVETATS

mnac-contratos-temporada

Divendres,  sortida de 2n de Batx a Barcelona

DEIXALLES-MARINESDimarts,a Batx   Xerrada dona científica. “Plàstics, la nova malaltia de mars i oceans”

descarga  Dimecres i dijousproves de competències de 4t d'ESO

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació