Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut UN, DOS, TRES... A ESCENA!

UN, DOS, TRES... A ESCENA!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Teatre anticlub obra

Tots els alumnes de 1r d’ESO es van convertir en autèntics professionals del món del teatre, portant a escena l’obra l’Anticlub d’Àngel Burgas.

A partir de les explicacions de l’Aleix Albareda sobre com calia aprendre’s un guió i interpretar bé, es van posar a escriure els diàlegs i a preparar tot l’atretzo de l’obra esmentada. També van treballar molt la part de la comunicació d’aquest projecte.

Finalment, el dijous, dia 30 de maig, a 2/4 de 8 de la tarda, al Teatre Comarcal de Solsona, tot estava preparat per a mostrar públicament la culminació del treball realitzat al llarg d’un trimestre. Durant una hora, pares i mares, familiars i amics s’ho van passar d’allò més bé amb la representació dels artistes més joves de l’Institut i van valorar molt positivament tota la feina prèvia duta a terme, remarcant la complexitat dels diàlegs.

Hem trobat aquest projecte molt adequat per als adolescents, ja que elñs temes que hem tractat a l'obra són molt reals i passen en el dia a dia de molts de nosaltres. Per altra banda, actuar també ha estat una molt bona experiència, ja que pensàvem que no ens seria fàcil aprendre el guió i interpretar-lo, però no va ser així. Amb la col·laboració de tothom, tot va quedar molt bé; ens vam sentir molt units i vam comprovar que tots junts podem fer coses meravelloses”.

Alumnat de 1r d’ESO

 

NOVETATS

institut


Dimarts 22
Lliurament del treball de recerca de BAtxillerat
Treballs-recercaSortida de 2n d'ESOcamins
 "Solsona obre camins"

Posposada pel dimarts 29 d'octubre

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació