Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut XERRADA SOBRE ASSETJAMENT I CIBERASSETJAMENT

XERRADA SOBRE ASSETJAMENT I CIBERASSETJAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

xerrada jutgessa

Dijous 23 i divendres 24 de maig, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO i de CFGM i CFGS van assistir a la xerrada sobre assetjament i ciberassetjament conduïda per Marta Sitjes i Pujol, jutgessa del jutjat n. 2 de Santa Coloma de Farners, acompanyada per la Susanna, mossa d’esquadra de la comissaria de Solsona. La jutgessa va definir diversos delictes, dels quals els joves poden ser culpables o víctimes, relacionats amb les xarxes socials, com ara, suplantació d’identitat, sèxting i grooming, i va insistir en les conseqüències legals que poden tenir. La Susanna va fer incidència en l’aspecte de la prevenció d’aquestes faltes.

Els alumnes es van mostrar molt interessats; van descobrir temes d’organització judical i van prendre conciència de la importància d’aquesta problemàtica tan actual.

“Aquesta xerrada ens va fer reflexionar i ens va servir de molt a tots, perquè algú, excepcionalment i sense saber-ho, havia usat malament les xarxes. Vam aprendre força, ja que hi ha algunes normes que no sabíem que existien i ara ja les coneixem. Pensem que està bé que hi hagi mesures correctores, perquè, si no, hi ha menors d’edat que es pensen que poden fer el que volen i actuen sense pensar en les conseqüències.” (Alumnat de 2n ESOC)

Agraïm a la Marta i a la Susanna el temps que ens van dedicar.

 

NOVETATS

Pla lector  NOU!

plalector2

foto1

Inici de curs 2019-2020

Dijous 12 inici de classes a ESO, Batx i Cicles
tot es cami3
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació