Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut AUXILIAR DE VIVERS I JARDINS: NOU CURS DEL PFI A L’INSTITUT

AUXILIAR DE VIVERS I JARDINS: NOU CURS DEL PFI A L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Per al proper 2019-2020, l'Institut, dins el Programa de Formació i Inserció, impartirà el curs d’Auxiliar de vivers i jardins, dirigit a alumnes majors de 16 anys, sense la titulació d’ESO.

pfi

Els interessats cal que realitzin una inscripció entre els dies 13 i 24 de maig, adreçant-se a l’Institut, on se’ls informarà detalladament d’aquests estudis.

L’Institut Francesc Ribalta, a més de l’ESO, el batxillerat i cicles formatius, completa la seva oferta formativa, des de l’any 2010-2011, amb un curs del Programa de Formació i Inserció (PFI). Es tracta d’uns ensenyaments destinats a aquelles persones que no posseeixen el títol d’ESO i tenen almenys 16 anys. La seva durada és d’un curs acadèmic i es combinen mòduls de formació professional i de formació general. El proper curs 2019-2020, canviem de perfil i oferirem el d’Auxiliar de vivers i jardins, l’objectiu del qual és assolir aprenentatges relacionats amb la jardineria. Aquest curs capacita per a dur a terme diferents tasques auxiliars en la instal·lació i manteniment de jardins, parcs i zones verdes, en la producció i manteniment de plantes en vivers, i també facilita l’accés a altres estudis.


Darrera actualització de dijous, 16 de maig de 2019 10:13  

NOVETATS

Pla lector  NOU!

plalector2

Dimarts: tallers d'astronomia -

1 ESO

taller-astronomia

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació