Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut TALLER D’EVOLUCIÓ AL ZOO DE BARCELONA

TALLER D’EVOLUCIÓ AL ZOO DE BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

PicsArt 05-08-11.18.29

Els alumnes de l’Institut Francesc Ribalta de 4t d’ESO que cursem l’optativa de Biologia vam realitzar una sortida al zoo de Barcelona, dilluns 29 d'abril, per tal de treballar el tema de l'evolució.

En primer lloc, vam fer un ral·li fotogràfic per il·lustrar diferents tipus d'adaptacions dels animals al seu medi, com pot ser el color del pelatge, les extremitats de diferents vertebrats o els ulls. Després vam assistir a un taller sobre l'evolució dels vertebrats, on vam poder comparar estratègies de reproducció molt variades, la distribució biogeogràfica de les diverses espècies de felins, teguments, els esquelets d'extremitats adaptats al tipus de locomoció i els cranis d’algunes espècies.

D’altra banda, els treballadors també ens van explicar la polèmica que s’encetà amb l’Ajuntament de Barcelona sobre la funció que ha tenir el parc zoològic.

En aquesta activitat, a part de reviure tot allò que recordàvem, hem tingut l’oportunitat de veure d’aprop com els animals s’adapten al medi i d’aprendre molt en un taller d’evolució. A més de veure animals, ens hem adonat del mal que fem a la biodiversitat, ja que hi ha moltes espècies en perill d’extinció només per culpa de l’ésser humà. Va ser un dia entretingut i molt enriquidor, ple de nous aprenentatges!”

(Mariona Alonso, Claudia Lleonart, Eloi Falp i Miquel Bautista)

PicsArt 05-08-11.19.05

Darrera actualització de dijous, 9 de maig de 2019 08:58  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació