Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ALEIX ALBAREDA TORNA A L'INSTITUT

ALEIX ALBAREDA TORNA A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 1r d’ESO, dins el projecte “Anticlub” de les matèries de Català i Castellà, hem adaptat la lectura L’Anticlub d’Àngel Burgas al teatre i ara n’estem preparant la representació.

ALBAREDA

És per aquest motiu que, en aquest segon trimestre, l’Aleix Albareda ve venir a fer-nos una xerrada molt interessant sobre el món del teatre, durant la qual ens va explicar anècdotes de la seva vida i de la seva professió, vam fer diferents exercicis per a la preparació d’una obra de teatre (vocalització, respiració...) i li vam poder fer moltes preguntes que ja ens havíem preparat. Una de les respostes que més ens va sorprendre va ser quan li vam demanar quin tipus de personatge li agrada més protagonitzar. Ens va dir:

A mi personalment m’agrada interpretar els personatges més allunyats a mi, ja que així a l’hora d’interpretar ho puc fer de manera més completa. Jo s’hi pogués triar, faria de personatge “dolent” ja que així has de trobar el motiu pel qual ho és i buscar-li la part bona.”

Vam poder compartir una estona amb un actor molt proper i amb molta vocació i entusiasme, que ens va donar consells molt útils i de manera molt entenedora, tant pel que fa a la interpretació com a l’hora de fer un guió.

L’Aleix és un exalumne del nostre Institut, solsoní, està graduat en arts escèniques per l’Institut del Teatre de Barcelona i també està especialitzat en pintura artística. Una de les seves pel·lícules més conegudes és “Guadalupe”, gravada durant tres mesos a Mèxic. També ha participat en altres pel·lícules i sèries, que l’han dut a treballar a Madrid, Andalusia, etc.

GRÀCIES, ALEIX, PER HAVER VINGUT I HAVER-NOS FET PASSAR UNA MOLT BONA ESTONA!

Joana Torelló i Mercè Cardona (en representació de tots els alumnes de 1r d’ESO)

ALBAREDA 2

Darrera actualització de dimarts, 7 de maig de 2019 21:03  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació