Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut EL CONSELLER D’EDUCACIÓ ENS VISITA

EL CONSELLER D’EDUCACIÓ ENS VISITA

Correu electrònic Imprimeix PDF

conseller visita

L’Hble. Sr. Josep Bargalló, conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, va visitar l’Institut Francesc Ribalta divendres passat, dia 3 de maig,

acompanyat de l’alcalde de Solsona, Sr. David Rodríguez, i d’altres càrrecs institucionals. A la seva arribada va ser rebut per la directora del nostre centre, Sra. Teresa Pijuan, i després es va reunir amb tot l’equip directiu, que l’acostà a la realitat de l’Institut. A continuació, la comitiva va visitar alguns espais específics del centre, com l’aula TAC, de nova creació. Allà els alumnes de 2n d'ESO li van explicar el projecte "Solsona, obre camins" i el funcionament de les impressores 3D. El conseller els va preguntar com eren avaluats i quin era el seu coneixement envers l'avaluació formativa i formadora.

Després, va anar a les aules de 1r d’ESO on els alumnes li van poder explicar el projecte “Cèlul·labot”. El Sr. Bargalló es mostrà satisfet en comprovar que el robot arribava al final del seu repte.

El conseller va incidir en el fet que el Francesc Ribalta formi alumnes d'ESO, batxillerat i cicles, com a centre públic de referència a la comarca.

Darrera actualització de dilluns, 6 de maig de 2019 10:39  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació