Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SORTIDA DE CICLES FORMATIUS A BARCELONA

SORTIDA DE CICLES FORMATIUS A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat, 25 d'abril, l'alumnat de cicles va fer una sortida conjunta a Barcelona. A més de l'activitat compartida de la tarda: visitar l'exposició «Human bodies», cada cicle va conèixer centres del seu àmbit professional.

SORTIDA CICLES

Els nois i les noies de 1r de Cures Auxiliars d'Infermeria i Atenció a les Persones en Situació de Dependència van veure el servei de teleassistència de la ciutat de Barcelona. L'alumnat de 2n va descobrir, d'una manera molt pràctica, totes les adaptacions que ofereix el centre de vida independent. La ludoteca del Poble-sec va ser l'activitat pròpia del cicle d'Educació Infantil, el ludotecari els va explicar diversos tipus de joc i els espais que tenen a la ludoteca.

Així ho expliquen alguns dels participants de la sortida:

«La sortida ens va semblar molt interessant i ens va agradar molt. Respecte a l'exposició Human Bodies, ens va impressionar que fossin cossos reals. La visita als pisos de vida independent també ens va agradar molt, ja que tot era adaptat i tecnològic (portes, grues, armaris...)» (2n de CFGM)

LUDOTECA

«Vam visitar la ludoteca de Poble-sec de Barcelona. Allà ens van explicar la distribució, el funcionament, els materials de què disposen i els diferents espais. Estava dividida en dos pisos i distribuïda en dues franges d’edat: la primera per a infants de fins a 5 anys, que han d’anar acompanyats per les famílies, i la segona des dels 5 fins als 12. Hi havia moltes joguines i el que ens va agradar va ser que, després de l’explicació, ens van deixar jugar amb el que volíem, també ens van recomanar quines marques de joguines eren les més adequades, algunes d’elles poc conegudes però que tenen bons recursos. Vam trobar que semblava molt familiar i acollidora i la vam trobar bastant interessant.» (1r de CFGS)

 

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació