Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut UN ANY MÉS, EL NOSTRE SANT JORDI

UN ANY MÉS, EL NOSTRE SANT JORDI

Correu electrònic Imprimeix PDF

foto sant jordi 2019

Més informació i vídeo dels premis i reconeixements de la festa -->

Divendres passat, dia 26 d’abril, tot l’Institut es va reunir a la Sala Polivalent, amb motiu de la festa de Sant Jordi, per tal de participar en l’acte que celebrem anualment, dedicat a les lletres, a l’art, a les matemàtiques i a la cultura en general.

Foren molts els alumnes que pujaren a l’escenari, ja sigui per a recollir premis i reconeixements o per a delectar-nos amb les seves actuacions.

A través del lliurament dels premis del certamen dels Jocs Florals i del concurs de narrativa de ciència-ficció vàrem poder comprovar l’alta qualitat i la sensibilitat de les obres guanyadores. El departament de Visual i Plàstica va fer entrega dels premis corresponents a la postal de Nadal, al cartell de Sant Jordi i al punt de llibre. Des de l’àrea de Matemàtiques es reconegueren els alumnes amb millors resultats en la Prova Cangur i es premiaren les millors fotografies matemàtiques. També hi hagué un reconeixement per als estudiants que havien realitzat les Olimpíades de Biologia i Filosofia, per als del concurs d’Anglès The Fonix i per a les millors notes de Treball de Recerca de 2n de batxillerat. La solidaritat també tingué el seu espai en aquesta festa, ja que es premià la classe que s’havia esforçat més en la passada campanya de la Marató de TV3.

Aviat trobareu el vídeo de les actuacions al nostre canal de Youtube

L’actuació musical del grup Pítls, format per professors del nostre centre, fou l’encarregada de tancar l’acte amb molt bon ritme i alegria.

Felicitats a tots els qui heu feu possible aquesta festa i n’heu participat!

PREMIS I RECONEIXEMENTS 2019:

Darrera actualització de dimarts, 7 de maig de 2019 20:42  

NOVETATS

unnamed


Divendres 13
Tómbola per la Marató 2019
marato2

Seleccio 005


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació