Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut 12 ALUMNES DE L’INSTITUT S´HAN CLASSIFICAT ENTRE EL 6% MILLORS A LA PROVA CANGUR 2019

12 ALUMNES DE L’INSTITUT S´HAN CLASSIFICAT ENTRE EL 6% MILLORS A LA PROVA CANGUR 2019

Correu electrònic Imprimeix PDF

Prova Cangur Copy

La setmana passada es van conèixer els resultats de la vint-i-quatrena edició de la prova Cangur, celebrada el dia 21 de març a Catalunya. Es va organitzar, també, en setanta cinc països d’Europa, Àsia i Amèrica. Això fa que sigui ben viu el sentiment d’una comunitat que, com diuen els estatuts del Cangur, participa en una activitat científica multitudinària.

En l’edició d’enguany ha continuat l’augment de la participació a Catalunya, arribant a un màxim històric d’uns cent vint-i-cinc mil inscrits entre primària, secundària, batxillerat i cicles.

Seguint amb la idea diferenciadora del Cangur català respecte el sistema d’organització d’altres països, l’alumnat dels diferents instituts es va agrupar en seus, repartides entre centres universitaris, centres cívics, entitats i instituts com és el cas del nostre. Pel que fa als diferents centres, la participació també ha augmentat considerablement en els últims anys, de manera que enguany hi han participat 1136 centres de Catalunya, cosa que ha suposat un augment d’un 3,6 % respecte l’edició anterior.

Els alumnes de l’institut Francesc Ribalta que hi van participar van obtenir uns extrordinaris resultats en la classificació final: Ibai Larrañaga Piqué Núria Navarro Casafont, Clara Clotet i Gómez, Adrià Sarri Oriola, Irune Melgosa Galeanao, David Casaldàliga Cots, Nil Vantolra Rodríguez, Núria Gilibets Fernàndez, Guiu Altés Moré, Jordi Porredon Blàzquez, Júlia Villaró Cañizal i Ferran Algué Cases es van classificar dins del 6% de les puntuacions privilegiades de Catalunya.

D’aquests alumnes cal remarcar, molt especialment, la classificació final en el 1% de millors puntuacions catalanes en el nivell de primer de batxillerat del Guiu Altés Moré i del Jordi Porredon Blàzquez.

La classificació final en l’àmbit intern del nostre centre ha estat la següent:

Nivell 1r d’ESO

1r Nil Nicolás Colilles

2n Núria Solé Serra

3r Adil Challali Hidalgo

Nivell 2n d’ESO

1r Ibai Larrañaga Piqué i Núria Navarro Casafont

2n Clara Clotet Gómez

3r Adrià Sarri Oriola

Nivell 3r d’ESO

1r Irune Melgosa Galeano

2n David Casaldàliga Cots

3r Nil Vantolra Rodríguez

Nivell 4t d’ESO

1r Abdel Boumazzough Boumazzough

2n Núria Burés Baiget i Núria Florensa Carrera

Nivell 1r batxillerat i cicles formatius

1r Guiu Altés Moré

2n Jordi Porredon Blàzquez

3r Júlia Villaró Cañizal

Nivell 2n batxillerat

1r Ferran Algué Cases

2n Judit Merino Moreno

3r Martina Nosàs Montaner

 

Tots aquests alumnes han estat premiats durant l’acte del certamen literari del passat divendres 26 d’abril, que va organitzar l’institut a la Sala Polivalent de Solsona.

Des de l’institut donem l’enhorabona a les 330 noies i nois del nostre centre que han participat en la Cangur 2019, perquè és una constatació de l’èxit de veure com una bona part del jovent es realitza personalment en activitats que els engresquen i alhora, a través de l’esforç, els formen per al seu futur.

 

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació