Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut VISITA A LA FIRA DE L’ESTUDIANT A MANRESA

VISITA A LA FIRA DE L’ESTUDIANT A MANRESA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte de fira (enllaç al programa) 

fira estudiant

El dijous, dia 4 d’abril, l’alumnat de 4t d’ESO i de CFGM (Cures auxiliars d'infermeria i Atenció a les persones en situació de dependència) assistiren a la Fira de l’Estudiant de Manresa, que tingué lloc al Palau Firal d’aquesta localitat.

Aquesta edició 2019 ofereix la innovació de presentar la informació i l’orientació acadèmica i professional a partir dels itineraris formatius que poden realitzar els estudiants del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès, amb la intenció de contextualitzar millor la informació i facilitar-ne l’accés dins d’una proposta formativa global. Als estands de les diverses famílies professionals o batxillerats, hi havia activitats i demostracions preparades per alumnes que estan cursant aquests estudis.

En arribar a l'espai firal, l'alumnat de 4t d'ESO va rebre una xerrada sobre el sistema educatiu, mentre que el de cicles podia assistir a la xerrada “Les meves habilitats personals” de Maria Navarrete o a “Què duus a la teva motxilla?” de Román Castro. La Fira compta també amb un espai d'orientació personal, on els i les joves poden fer-hi qualsevol consulta i són atesos de manera individual.

Com a novetat d’enguany, la Fira estarà oberta el matí del dissabte als estudiants i públic en general amb xerrades d'orientació a famílies, activitats artístiques i píndoles informatives dels centres. Podeu consultar la programació a l'enllaç Dissabte de fira.

Darrera actualització de divendres, 5 d'abril de 2019 20:38  

NOVETATS

matrícula

RECP

RECO
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació