Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut BATXILLERAT A BARCELONA: ORIENTACIÓ, CULTURA I ESPORT

BATXILLERAT A BARCELONA: ORIENTACIÓ, CULTURA I ESPORT

Correu electrònic Imprimeix PDF

esgrima

Dimecres, dia 20 d’abril, l’alumnat de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta va visitar el Saló de l’Ensenyament, al recinte Montjuïc de Barcelona, com a activitat d’orientació acadèmica i professional en el marc del projecte d’acció tutorial del centre.

Aquí els joves van poder conèixer de primera mà diferents propostes d’estudis, no tan sols universitaris, sinó també de formació professional, arts, idiomes..., i també diferents espais d’ajuda i orientació, així com d’altres que aglutinaven informacions diverses del seu interès, com ara “Adolescents.cat”.

saló de lensenyament

Els estudiants del batxillerat social humanístic de 2n de batxillerat visitaren, a més, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, on completaren l’estudi d’obres d’art analitzades a classe; mentrestant, els del científic tecnològic coneixien les instal·lacions i laboratoris de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) en el Campus Diagonal-Besòs de la UPC.

mnac web

L’alumnat de 1r de batxillerat arrodoní la sortida iniciant-se en un esport nou, desconegut per a ells, ja que no el tenim a l’abast a la nostra comarca: l’esgrima. Per començar, els excel·lents monitors del Club d’Esgrima SAM Barcelona van fer una breu introducció històrica d’aquesta disciplina, per passar, a continuació, a la part pràctica i acabaren amb una exhibició magistral dels mateixos monitors. Cridà l’atenció la seguretat que proporciona l’equipament tan típic d’aquest esport, així com l’equilibri perfecte entre ment i cos que requereix.

La combinació d’activitats fou perfecta i permeté que l’alumnat tornés a Solsona content d’haver aprofitat el temps, passant-s’ho d’allò més bé.

Darrera actualització de divendres, 29 de març de 2019 13:18  

NOVETATS

batxillerat

RECO

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació