Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ALUMNES DE L’INSTITUT PARTICIPEN A LA FIRA “IMPULSEM LA ROBÒTICA”

ALUMNES DE L’INSTITUT PARTICIPEN A LA FIRA “IMPULSEM LA ROBÒTICA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de la matèria de Tecnologia de 4t d’ESO presenten els seus projectes a la fira “Impulsem la robòtica”, celebrada al CosmoCaixa.

Fira robòtica 1

Aquest curs 2018-2019, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut que hem triat la matèria de tecnologia, hem dut a terme un projecte de robòtica, l’objectiu del qual era obtenir un producte final i presentar-lo a la fira “Impulsem la robòtica”, que es va celebrar a Barcelona, al CosmoCaixa, divendres passat, dia 22 de febrer. Es tracta d’un projecte que també combinava figures dissenyades per nosaltres mateixos amb les impressores 3D, utilitzant el programa Sketchup. Per tal de fer la programació hem utilitzat l'IDE de l’Arduino, i la manera de desenvolupar el projecte era totalment lliure. Alguns grups han utilitzat servos per dur a terme el seu projecte. Els resultats finals obtinguts han estat bons i hem aconseguit robots de molts tipus.

Els projectes que hem presentat han estat: una màquina expenedora, una persiana que puja quan detecta la llum del sol, una duana, una porta de garatge d'accionament automàtic, una casa domòtica, un cotxe teledirigit, una catapulta, un pont d'obertura automàtica i una diana electrònica.

La fira va ser molt interessant i vam poder veure altres treballs d’alumnes de tot Catalunya. Valorem positivament el nostre treball i l’esforç per dur a terme tot aquest projecte, que pretén que anem una mica més enllà, que passem de ser usuaris de tecnologia a creadors de tecnologia.

Alba i Anna


 

NOVETATS

Divendres xocolatada

Durant la setmana, xerrades de prevenció de violència de genere a tots els cursos
 Campanya "fem-nos lliures"”

div linguistica.jpg 492402005Dijous 27 a 2 ESOolimpíades lingüístiques

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació