Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut PORTES OBERTES A L'INSTITUT

PORTES OBERTES A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

La propera convocatòria serà el dia 19 de març

PORTES OBERTES

Dimarts passat, dia 19 de febrer, l’Institut oferí una sessió de portes obertes per a mares i pares d’alumnes de 6è de primària. A 2/4 de 8, es reuniren a la biblioteca molts pares per a escoltar el projecte educatiu del centre, així com la seva oferta educativa. Alguns alumnes de 1r d’ESO i de 2n d'ESO exposaren projectes que han realitzat aquest curs, com ara “Acollida emocional i digital”, “Cèl·lula Bot” o "Teatre, l'anticlub". Després d’aquesta reunió, de caire més general amb l’equip directiu, els assistents, distribuïts en grups i en diferents aules, tingueren l’oportunitat d’assabentar-se de qüestions més particulars, en especial les referides al primer cicle d’ESO. Professors, alumnat i pares d’aquest cicle van donar moltes informacions als pares novells i van respondre a les inquietuds presentades per aquests últims.

La propera convocatòria serà el dia 19 de març i va dadreçada especialment a l’alumnat de l'últim curs de primària. A partir de 2/4 de 4, després de ser rebuts per l’equip directiu, podran conèixer el centre a través de divertides activitats preparades pels professors de les diferents matèries.

Tots aquells que no puguin assistir a aquestes jornades, es poden acostar a l’Institut en qualsevol moment per tal de rebre tota la informació que desitgin.

Darrera actualització de diumenge, 24 de febrer de 2019 08:29  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació