Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut FORMACIÓ EN ORATÒRIA I DEBAT

FORMACIÓ EN ORATÒRIA I DEBAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Anna Vilà Cuñat, exalumna de l’Institut i sotscampiona nacional de debat, ha impartit tallers a l’alumnat del nostre centre sobre competències orals.

IMG 20190207 235211

Al llarg d’aquesta setmana, l’Anna Vilà ha entrat novament a les aules del nostre centre per dur a terme diferents tallers amb els alumnes de 4t d’ESO i 1r de batxillerat sobre comunicació no verbal, estratègies per a parlar en públic i elaborar un discurs captivador i convincent. Mitjançant dinàmiques molt pràctiques, ha implicat els estudiants, fent-los protagonistes de la seva pròpia comunicació. Basant-se en les tècniques de l’argumentació, ha orientat els joves en la realització de debats, presentant-los com una eina pedagògica constructiva de pensament crític.

PicsArt 02-07-11.53.30

L’Anna és estudiant de la doble titulació Dret+Droit a la UAB i ha participat en diversos campionats de debat, tant nacionals com internacionals. Ha estat millor oradora novella d’Espanya en dues ocasions, així com semifinalista de discursos del Campionat Mundial Universitari de Debat en Llengua Espanyola (CMUDE). També ha impartit cursos per a professorat de secundària, a l’ICE de la seva universitat.

Des de l’Institut, li agraïm la seva entusiasta dedicació.

Darrera actualització de divendres, 8 de febrer de 2019 00:17  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació