Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut REDESCOBRINT PUNTS D’INTERÈS DE SOLSONA

REDESCOBRINT PUNTS D’INTERÈS DE SOLSONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta darrera setmana de gener ha finalitzat el primer quadrimestre a l’Institut. El centre imparteix algunes assignatures optatives seguint aquesta distribució. Hem aprofitat, doncs, aquests dies per a descobrir i conèixer a fons alguns espais que ens ofereix la nostra localitat.

sortides solsonès

Els alumnes de 1r d’ESO de l’optativa “El Solsonès” varen visitar la catedral de Solsona, com a peça rellevant dins l’estudi del patrimoni artístic de la nostra comarca. Tots junts vam poder compartir opinions sobre l’aprofitament i els coneixements adquirits en la matèria.

Els estudiants de Cultura Clàssica (3r ESO), i com a cloenda de la matèria, van poder visitar les restes arqueològiques del món romà que es troben al Museu Diocesà de Solsona. Ha estat una activitat molt satisfactòria, ja que alguns d’ells no coneixien aquestes instal·lacions, i han pogut gaudir de les peces que s’exposen en les diferents sales.

Les noies i els nois de 4r d’ESO de l’assignatura Religió Catòlica s’han acostat al Seminari Diocesà de Solsona, un edifici emblemàtic i molt desconegut, on actualment resideixen alguns capellans del Bisbat que estan jubilats. Vam poder veure les dependències on temps enrere es preparaven els mossens i fins fa molt poc vivien les germanes del Cor de Maria. Un got de xocolata calenta posava punt final a la visita, compartint professor i alumnes l’interès generat per aquesta assignatura.

Agraïm la dedicació de totes les persones que ens van atendre.

Darrera actualització de dissabte, 2 de febrer de 2019 18:06  

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació