Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ARNAU ALBÀ TAÚS SELECCIONAT PER AL PROGRAMA “BOJOS PER L’ECONOMIA 2019”

ARNAU ALBÀ TAÚS SELECCIONAT PER AL PROGRAMA “BOJOS PER L’ECONOMIA 2019”

Correu electrònic Imprimeix PDF

IMG-20181128-WA0000 1


L'any 2013, la Fundació Catalunya La Pedrera va crear el programa “Bojos per la Ciència”  per a l'estímul del talent científic entre els joves. Dins d'aquest programa marc, va néixer “Bojos per l'Economia”, una proposta del Centre de Recerca en Economia Internacional (CREI) que compta amb el suport i la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

De tot Catalunya han estat 35 els joves seleccionats per a entrar en aquest programa. Un d’aquests és l’alumne de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta, Arnau Albà Taús. L’Arnau, de la mateixa manera que ho feu el seu germà Jofre en l’edició anterior, podrà participar de les deu sessions que conformen el curs, que abasta diferents temes relacionats amb l’economia i serà impartit per investigadors i professors vinculats al CREI i al Departament d’Economia de la UPF, com ara Luigi Pascali (The Wind of Change: Globalisation and Economic Development), Joan Monras (Immigration and Host Economies)… Mitjançant aquest curs, els estudiants assistents podran aprofundir en els conceptes i tècniques que utilitzen els economistes per a analitzar alguns dels fenòmens actuals més importants.

El curs es desenvoluparà a la UPF i començarà el proper 19 de gener i acabarà el dia 29 de març amb una cerimònia de cloenda, oberta a les famílies, que comptarà amb una conferència de clausura a càrrec del Sr. Andreu Mas-Colell.

L’Arnau ens comenta “Estic molt content de tenir l’oportunitat de participar en un curs tan prestigiós com és Bojos per la Ciència. Seguint els passos del meu germà, espero aprendre molt sobre el funcionament de l’economia en més detall. Amb tota l’ajuda que m’han proporcionat els meus tutors i l’Institut en general, trobo que estic més que preparat per a poder aprofitar totalment el curs. Espero passar-m’ho molt bé, conèixer gent molt interessant i aprendre molt.”

Donem l’enhorabona a l’Arnau per haver aconseguit entrar en el programa Bojos per l’Economia 2019, fet que li possibilitarà ampliar la seva formació i currículum guiat per grans experts.

Darrera actualització de dijous, 13 de desembre de 2018 17:04  

NOVETATS

batxillerat

RECO

cicles
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació