Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

LA MARATÓ DE TV3

Correu electrònic Imprimeix PDF

Text: alumnat de 2n d'ESO

Recull de murals del "Pinta La Marató 2018"

La Marató és un programa benèfic que es fa a arreu de Catalunya amb l’objectiu de recollir diners per a investigar una malaltia diferent cada any. Aquest any, la Marató de TV3 va sobre el càncer i destinarà tots els diners recaptats per la investigació d’aquesta malaltia.

Els alumnes de l’Institut Francesc Ribalta volem col·laborar amb la Marató fent una panera per Nadal que sortejarem. Els aliments de la panera els aportem els propis alumnes i no es malgasta res. Per l’organització d’aquest esdeveniment, cada persona del centre assumeix un rol diferent perquè tot surti al màxim de bé possible.

Els alumnes d’ESO i batxillerat venem tiquets per entrar al sorteig i portem els productes per a les paneres.

Hi ha dos tipus de tiquets: els blaus i els grocs. Els blaus valen 5€ i els grocs valen 2€, la diferència entre ells és la panera. A la panera blava hi ha més coses que a la groga que tot i ser més reduïda, igualment hi ha bastants productes.

Els alumnes de 2n ESO també ens encarreguem de promocionar i fer sensibilització sobre la marató i de l’important que és col·laborar, des de diferents mitjans de comunicació.

Els professors s’encarreguen d’organitzar i administrar la venda dels tiquets.

Els alumnes de PFI s’encarreguen de preparar les paneres.

Els alumnes de cicles són els encarregats de fer la gimcana relacionada amb el tema de la marató.

El dia 14 de desembre, a la plaça de l’ajuntament es realitzarà el sorteig. Durant aquell dia també podeu comprar tiquets. També serà el dia en el que els alumnes baixem al nucli antic de Solsona per fer la gimcana.

Esperem que col·laboreu amb la Marató i ens compreu els tiquets, ja que com més gent hi col·labori, més diners reunirem per la Marató i millor serà la investigació. Gràcies per la vostra solidaritat.

Alumnat de 2n ESO


Darrera actualització de diumenge, 2 de desembre de 2018 23:18  

NOVETATS

3eso

2 eso

2 bat
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació