Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut GISELA PLANA CREA UNA WEB D'AJUDA PER A MALALTS HEMATOONCOLÒGICS

GISELA PLANA CREA UNA WEB D'AJUDA PER A MALALTS HEMATOONCOLÒGICS

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’equip d’hematologia de la Fundació Althaia de Manresa s’ha interessat per la web que la Gisela Plana i Riu, alumna de 2n de batxillerat de l'Institut, ha dissenyat en el seu treball de recerca sobre malalties hematooncològiques.

Gisela

“Hi havia molts interrogants clavats en el meu interior; ara, en ocasió del treball de recerca, tenia l’oportunitat de buscar-hi resposta, investigant sobre les malaties hematooncològiques. Després de la meva indagació, vaig veure que la informació estava majoritàriament en anglès i que no era del tot clara i fàcil per als usuaris; així, vaig decidir crear una pàgina web per tal d’assolir un dels meus objectius: ajudar els malalts i les seves famílies”.

Dimecres passat, dia 17 de novembre, la Gisela presentava el seu treball i la seva web, www.hematoajuda.com, a la fundació Althaia de Manresa, davant la doctora Raquel Santiago, el doctor Albert Altés, cap d’hematologia de l’hospital i la psicooncòloga, Núria Orcero.

Hematoajuda és un lloc web creat mitjançant els programes Adobe Dreamweaver CS6 i Canva. Segons ens explica la Gisela, la informació que hi apareix està manllevada de les pàgines web de la Generalitat i dels fulls informatius que des d’Althaia es donen als pacients. Tota aquesta informació, aplegada i ben sistematitzada, ha estat plasmada en l’esmentada web, on també hi ha un llistat de les associacions relacionades amb aquest tema que poden proporcionar suport al malalt. L’estudiant també ha creat un punt de llibre per tal de donar a conèixer i presentar la seva pàgina.

“... jo havia après que no tots els significats de la paraula càncer són dolents: mai havia estat tan unida a la meva família i mai havia valorat les coses com ho vaig començar a fer des d’aquell moment.”

Des de l’Institut felicitem la Gisela Plana per aquesta excel·lent iniciativa del seu treball de recerca.

Darrera actualització de dijous, 22 de novembre de 2018 10:14  

NOVETATS

3eso

2 eso

2 bat
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació