Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

TREBALLS DE RECERCA

Correu electrònic Imprimeix PDF

tr

Primera setmana de novembre de 2018. M’agrada veure l’ambient dels passadissos i de les aules les tardes d’aquests dies; barreja de complicitat, de nerviosisme, d’emocions..., però, especialment i per damunt de tot, la sensació de satisfacció per l’acompliment d’un projecte personal, al qual s’han dedicat els estudiants de 2n de batxillerat d’aquest curs. Projectes amb idees innovadores i recerques exhaustives, exposades magistralment en català, castellà o anglès.

Les malalties hematooncològiques de Gisela Plana

En la part pràctica del meu treball, he creat una web (www.hematoajuda.com) que just dimecres passat vaig presentar a la Fundació Althaia, ja que els interessa com a projecte pioner.”

Joc interactiu per a l’Èric de Laura Bernaus

He construït un joc de taula per a nens amb discapacitat severa, per tal que puguin interactuar amb els seus companys. ”

Interpretació melòdica del cant dels ocells de Martina Nosás

El meu treball ha consistit a enregistrar el cant de diferents espècies d’ocells, transcriure’ls en partitures i analitzar-los musicalment i morfològica. També he fet una obra en format tema amb variacions per a piano.”

¿Quién domó al lobo? de Samantha Baldaccini

Se trata de un estudio del comportamiento humano en el sistema capitalista i comunista.”

From nano to the future de Judit Merino

My hypothesis: nanomedicine provides a more efficient cancer treatment because it allows us towork in sizes that are similar to the agents we want to interact with. Furthermore, it causes less side.”

Mesurem la humitat del gra? de Ferran Algué

El meu projecte ha consistit en la construcció d’una màquina mesuradora d’humitat i pes específic dels cereals, que ha estat impresa amb una impressora 3D, funciona amb una placa Arduino i ens permet enviar dades al mòbil, a través de Bluetooth.”

Producte d’un record: la pixarada del diable de Maria Pasques

Per tal que aquesta llegenda d’Organyà no quedi en l’oblit per sempre, l’he reescrita, en català i en anglès, il·lustrant el text. Li he donat el format de conte infantil, que l’editorial Salòria de la Seu d’Urgell ha maquetat i imprès.”

I així fins arribar a 62 treballs. Felicitats a totes i a tots!

 

NOVETATS

institut


Dimarts 22
Lliurament del treball de recerca de BAtxillerat
Treballs-recercaSortida de 2n d'ESOcamins
 "Solsona obre camins"

Posposada pel dimarts 29 d'octubre

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació